Stedelijke basisschool Larum Larum 9, 2440 Geel 014/566480 sbs.larum@geel.be

 

Centrum voor Leerlingen Begeleiding

CLB-Kempen

CLB-Kempen is een dienst waarop leerlingen, ouders, leerkrachten en schooldirecties een beroep kunnen doen voor informatie, hulp en begeleiding.
In het CLB werken artsen, bedienden, maatschappelijk werkers, pedagogen, psychologen, psychologisch assistenten en verpleegkundigen.

Het CLB werkt vraaggestuurd: op vraag van de leerling, ouders of van de school, kan je bij het CLB terecht voor gratis hulp.
We gaan samen op weg om een antwoord of oplossing te zoeken op je vraag. Als we zelf geen hulp kunnen geven, dan zoeken we samen uit waar je wel terecht kan.

Het CLB helpt op 4 domeinen:

– preventieve gezondheidszorg
– leren en studeren
– onderwijsloopbaan
– psychisch en sociaal functioneren

Wanneer kunt u het CLB bereiken?

Onze school werkt samen met de vestiging Geel van VCLB-Kempen, Stationsstraat 160 te Geel, tel 014 58 85 34 – email: geel@clb-kempen.be.

Het centrum is elke werkdag open van 9 tot 12 uur en van 13 tot 16.30 uur. Elke donderdag is het centrum tot 17.30 uur geopend.
U kunt met de medewerkers ook (telefonisch) afspraken maken voor andere gespreksuren.

Het CLB sluit van 15 juli tot en met 15 augustus en tijdens de kerst- en paasvakantie (met uitzondering van telkens twee dagen in de kerst- en paasvakantie).
Tot 15 juli en vanaf 16 augustus is er permanentie voorzien. U belt best voor een afspraak, zodat de medewerkers u vlot kunnen verder helpen.

Voor meer informatie kan u ook de website van het CLB raadplegen: www.clb-kempen.be

Folder CLB in bijlage: Folder Vrij CLB Kempen